Om os

VORES MÅL ER AT GØRE FODBOLDSPILLERE BEDRE OG TRÆNINGEN SJOVERE 

Global Goal udvikler redskaber til alle, der har tabt sit hjerte til fodbold og gerne vil vinde endnu større glæde ved træningen. 

Så kort kan essensen af Global Goal beskrives. Global Goal inspirerer til leg, udfordrer både teknik og taktik – og gør træningen alsidig. Det slipper fantasien løs, det forbedrer fysik og smidighed, det får brasilianeren frem i enhver. Global Goal sætter ganske enkelt helt nye standarder. 

Og så kan det bruges på alle niveauer, uanset alder: Uanset om du er professionel eller amatør, lilleput eller oldboys eller midt imellem, så byder Global Goal på glæde samt bedre og mere varieret træning. Global Goal skaber også godt humør i skolegården, på fritidshjemmet og i en lang række andre institutioner, hvor der lægges vægt på leg og kroppens udvikling. 

GLOBAL GOAL – MÅLET, DER GIVER DIG UANEDE MULIGHEDER 

Når du køber et Global Goal får du samtidig en detaljeret manual, som viser de mange anvendelsesmuligheder. Og faktisk kan du selv finde på flere. 

Det er målets funktioner og positioner, der skaber variation, både hvis du træner alene eller sammen med andre. Målet kan stå op, vendes på siden, vippes eller bruges som trampolin for bolden. Der kan spilles til flere sider på en gang, så målet faktisk er rundt. Det kræver godt forsvarsspil og opfindsomt angreb! Kort sagt; så er mulighederne uanede med det formål, at nye tekniske og taktiske øvelser skaber bedre forståelse for spillet, bolden samt for med- og modspillere. Og så er det samtidig er sjovt.

Vi har udviklet flere varianter af det oprindelige Global Goal, så det fås i forskellige størrelser. 

Vores mindste mål er Global Goal New Kids, der er sammenfoldeligt og til at tage med i parken, på stranden eller til leg hos og med andre. Har ud over rebound-funktionen nu fået en målnet, så den ved brug af to kan sættes som regulært mål for hver ende af banen.

Global Goal New Home er udviklet sådan at det ud over de traditionelle øvelses-positioner i 45 graders vinkel og 90 graders vinkel, hvor den bruges som rebounder, nu også kan bruges som regulært mål. Der er nu indbygget mål så den ved brug af to kan sættes som mål for hver ende af banen. Eller den kan kombineres så et Global Goal bruges som rebounder og det andet som mål.

Se også vore sider med tilbehør for hjælperedskaber til Global Goal.


Artikler om Global Goal

Herunder finder du artikler om Global Goal.


"Børnene, bolden og buret"

Af Niels Rasmussen

Bragt i "Københavnsk Fodbold" nr. 2 2006


Hent artikel i PDF-format

  

"På Global Goal kan der scores fra alle vinkler"

Af Søren Andersen

Bragt i "Træning" April 2006


Hent artikel i PDF-format

  

"Som en ekstra hjælpetræner"

Af Jesper Fjeldsted Christiansen 

Bragt i "Udspil" nr. 5 2005


Hent artikel i PDF-format

  

"Bolden er rund - Nu er målet det også"

Af Søren Andersen

Bragt i "Træning" Februar 2005


Hent artikel i PDF-format

 

"Opfinder gør klar til målfest med rundt fodboldmål"

Bragt i "MaxMagasinet" November 2004


Hent artikel i PDF-format