Velkommen til Global Goal

VORES MÅL ER AT GØRE FODBOLDSPILLERE BEDRE OG TRÆNINGEN SJOVERE

Global Goal udvikler redskaber til alle, der har tabt sit hjerte til fodbold og gerne vil vinde endnu større glæde ved træningen.

Så kort kan essensen af Global Goal beskrives. Global Goal inspirerer til leg, udfordrer både teknik og taktik – og gør træningen alsidig. Det slipper fantasien løs, det forbedrer fysik og smidighed, det får brasilianeren frem i enhver. Global Goal sætter ganske enkelt helt nye standarder.

Og så kan det bruges på alle niveauer, uanset alder: Uanset om du er professionel eller amatør, lilleput eller oldboys eller midt imellem, så byder Global Goal på glæde samt bedre og mere varieret træning. Global Goal skaber også godt humør i skolegården, på fritidshjemmet og i en lang række andre institutioner, hvor der lægges vægt på leg og kroppens udvikling.

GLOBAL GOAL – MÅLET, DER GIVER DIG UANEDE MULIGHEDER

Køber du Global Goal New Home eller New Kids kan de fås som par, sådan at de kan bruges som havemål. Eller du kan bruge den ene som rebounder og det andet som mål, så du øver skud på mål når bolden kastes tilbage fra bundnettet (trampolinen).

Når du køber et Global Goal kan du downloade en detaljeret manual, som viser de mange anvendelsesmuligheder. Og faktisk kan du selv finde på flere. Nederst på hjemmesiden under feltet "Information", går du ind på "1 mål - utallige muligheder", kan du finde manualen. Disse øvelser er primært til Global Goal Home og Global Goal Pro.

Det er målets funktioner og positioner, der skaber variation, både hvis du træner alene eller sammen med andre. Målet kan stå op, vendes på siden, vippes eller bruges som trampolin for bolden. Der kan spilles til flere sider på en gang, så målet faktisk er rundt. Det kræver godt forsvarsspil og opfindsomt angreb! Kort sagt; så er mulighederne uanede med det formål, at nye tekniske og taktiske øvelser skaber bedre forståelse for spillet, bolden samt for med- og modspillere. Og så er det samtidig er sjovt.

Global Goal benyttes af DBU.

Udtalelser om Global Goal

Global Goal har vakt min interesse da dette træningskoncept i høj grad handler om udvikling af individuelle kompetencer, jeg ser Global Goal som en vigtig og naturlig del af den tekniske træning i børne og ungdoms fodbold.

Morten Olsen, landsholdstræner

Global Goal bruges flittigt hver eneste dag til at øve spark, kast, finter og masser af andre lege som opstår frit ud af fantasien. Når legekammerater kommer på besøg er samlingspunktet ofte Global Goal.

Glen Riddersholm, træner og Danmarksmester med FCM 2015

Udvalgte produkter

Global Goal New Home

Global Goal New Home

Ny version af Global Goal til at forbedre spillet hjemme i de private haver… Global Goal er en pr..

Kr. 1.195,00 Ex. moms: Kr. 956,00

Global Goal New Kids

Global Goal New Kids

Global Goal New Kids er den fleksible løsning til leg i haven, parken, stranden eller hvor som hel..

Kr. 745,00 Ex. moms: Kr. 596,00

Bundnet GG Home

Bundnet GG Home

Bundnet til Global Goal Home modellen. Bundnettet passer til Global Goal Home versionen. Diameter 12..

Kr. 299,00 Ex. moms: Kr. 239,20

Global Goal benyttes af: